LysekilsBostäder

Sommarläger 2018

2018-06-08

På Solgården i Vänersborg ordnar Hyresgästföreningen i samarbete med LysekilsBostäder sommarläger för barn som går i årskurs 4-6. Anläggningen ligger vid vattnet och har en alldeles egen badstrand.

Under fem fartfyllda dagar hinner barnen med att träffa nya kamrater och dessutom pröva en mängd olika aktiviteter. Duktiga lägerledare har satt ihop ett spännande program men det finns också tid för lek och egna aktiviteter.

Lägerdatum: 30 juli - 3 augusti

Kostnaden för lägret är 100 kr per barn (ordinarie pris 4500 kronor). I priset ingår mat, övernattning, försäkring och resa till och från Solgården. Dessutom ingår alla aktiviteter.

Låter det intressant? I denna folder hittar du allt du behöver veta:  Sommarläger 2018

Du behöver inte vara medlem i hyresgästföreningen för att åka på sommarläger.  Det är HGF som äger Solgården och driver lägerverksamhet i samarbete med flera fastighetsbolag i västsverige, perioden 30 juli till 3 augusti sker det i samarbete med LysekilsBostäder. Alla barn som bor hos LysekislBostäder är välkomna att söka.

Det finns även anmälningsblanketter på LysekilsBostäders kontor, den som är intresserad bör skicka in sin ansökan så snart som möjligt då det är begränsat med platser, grupperna består av högst 20 barn. Sista anmälningsdagen är 16 juli.

Arrangörer: LysekilsBostäder AB tillsammans med Hyresgästföreningen