LysekilsBostäder

Lediga tjänster

2018-11-01

 

Extrajobb som snöskottare på Skaftö

Gillar du att vara ute då det snöar och vill tjäna lite extra pengar? Då kan jobbet som snöskottare vara något för dig.

 Om jobbet

Som snöskottare kommer du hjälpa ordinarie personal med snöröjning vid kommande snöfall samt halkbekämpning då det finns risk för sådan. Din primära arbetsuppgift kommer vara handskottning med skyffel och halkbekämpning genom sandning för att se till att gångvägar, ingångar och nödutgångar är fria från snö och is.

Behovet styrs av vädret, därför söker vi dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel och vid oregelbundna tider. Dina arbetspass kommer att vara olika långa och förlagda till tider då snön väl faller. Detta innebär att passen kan komma att hamna när som helst under dygnets 24 timmar. Inkallning kan ske både med kort varsel och i god tid.

Förutsättningar för tjänsten:

Vi söker dig som har svenskt körkort, tillgång till bil är meriterande. Du är prestigelös och har god fysisk kondition samt en hög arbetsmoral. Du ska även kunna kommunicera med kollegorna utan hinder. Då arbete kan förekomma under nattetid är det viktigt att du inte har några problem med det.

Efter vintersäsongen finns det goda förutsättningar för att få fortsatt säsongsanställning inom grönyteskötsel, april-september 2019.

 Frågor?

Önskar du ytterligare information om tjänsten hör gärna av dig till Micael Melin 070-371 74 11 Varmt välkommen med din ansökan!

 

Mejla din ansökan till rekrytering@lysekilsbostader.se så snart som möjligt dock senast den

2018-11-15. Urval och intervjuer sker löpande.

______________________________________________________________________

 LysekilsBostäder AB är ett av Lysekils kommuns helägda bostadsföretag som ingår i koncernen Lysekils Stadshus AB. Bolaget äger och förvaltar ca 1 200 attraktiva lägenheter i välskötta bostadsområden samt 70 lokaler. Flertalet bostäder finns inom Lysekils tätort, men även på Skaftö, i Brastad och Brodalen. LysekilsBostäder har 15 anställda och omsättningen 2017 uppgick till 92 miljoner kronor.