LysekilsBostäder

Lunch för trogna hyresgäster

2019-01-10

LysekilsBostäder uppmärksammar sina mest trogna hyresgäster, med lunch, tårtkalas och en blomma.

Det är sedan länge en tradition att LysekilsBostäder uppvaktar de kunder som firar 40 år som hyresgäst, dvs de som bott hos LysekilsBostäder i 40 år utan avbrott med en gratis månadshyra.

Vi brukar göra det lagom till jul, som en liten julklapp till våra jubilarer som är trogna hyresgäster hos oss, säger Micael Melin, förvaltningschef hos LysekilsBostäder.

Nytt för i år är att vi bjudit in alla som bott hos LysekilsBostäder i 40 år eller mer till en gemensam lunch på restaurang Rosvik. Där uppvaktas jubilarerna med lunch, tårta och en liten blombukett.

- Det här är vårt sätt att visa tacksamhet, sa LysekilsBostäders vd Christina Johansson när hon hälsade välkommen till kalaset på Kungsgatan.

Vidare säger hon -Vi är ödmjuka och överväldigade över denna trohet och att vi har fått förtroendet att vara hyresvärd under så många år. Därför vill vi säga tack, och uppmärksamma detta genom att samla våra trogna hyresgäster och tillsammans äta lunch och dela med oss roliga minnen från åren som gått.

16 av de trogna hyresgästerna fanns under onsdagen på plats på restaurang Rosvik.

Det bjöds inte bara på tårta och kaffe till efterrätt. Hyresgästerna bjöds också på en uppskattad resa i LysekilsBostäders historia med Ingemar Skarstedt som föreläsare.

Till uppvaktningen kom bland annat Siv Axelsson. Hon bor på Kungsgatan 59 och har bott där sedan fastigheten byggdes 1959. Det är snart hela 60 år som Siv bott på samma adress, hon har bytt lägenhet en gång under alla dessa år.

- Det är ju ett så fint område med närhet till allt och bra grannar, säger hon.

- Roligt att bli uppvaktad så här. Det bästa med mitt boende är min underbara lägenhet med en fantastisk utsikt över havet, säger Ulla-Christine Claesson, en av jubilarerna.

Tårtkalas