Gymmingel 4 juli kl. 12.00

En kvinna i svarta träningskläder sträcker händerna i luften och blickar ut över en fantastisk havs

Tillfälligt utegym på Badhusberget

Under perioden 4 juli till 5 augusti kommer Badhusberget att erbjuda en unik träningsmöjlighet med ett nytt utegym! Initiativet är ett samarbeta mellan Lysekils kommun, Omnigym och LysekilsBostäder med målet att skapa en hälsosam och livfull mötesplats för alla.

En mötesplats för alla

Utegymmet innehåller nio olika träningsmaskiner som ger en komplett träning för hela kroppen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast, är du välkommen att njuta av denna kostnadsfria träningsupplevelse. Vår förhoppning är att detta ska bli en mötesplats för hyresgäster, övriga Lysekilsbor och besökare.

Badhusberget 2.0

Badhusberget 2.0 är ett framtidsinriktat visionsarbete som Lysekils kommun är en del av i samarbete med oss på LysekilsBostäder. Visionen strävar efter att förvandla och stärka Badhusbergets identitet för att skapa attraktionskraft och efterfrågan. Utegymmet kommer därmed bidra till en plats där hälsa, gemenskap och naturskönhet möts.

Invigning - gymmingel 4 juli kl 12.00

Utegymmet invigs den 4 juli kl 12.00 med ett öppningsevent i form av ett gymmingel. Besökare kommer att få veta mer om gymmet och redskapen, mingla, träna samt bli bjudna på både kaffe och glass.

Datum: 4 juli
Tid: 12.00-13.00
Plats: Vid boulebanan, Badhusberget 14

Utegymmet kommer att vara tillgängligt mellan 4 juli och 5 augusti.

Alla är välkomna!